Informasjon om selskapet: Dette nettstedet(www.investico.com) drives av Faraz Financial Services (PTY) Limited, et sørafrikansk verdipapirforetak, autorisert og regulert av Financial Sector Conduct Authority i Sør-Afrika med lisensnummer 45518 for finansielle tjenester (FSP) for å tilby formidlingstjenester. Faraz Financial Services (PTY) Limited har sitt hovedkontor i 31 First Avenue East, Parktown North, Unit 9, 2193 Gauteng, Johannesburg, Sør-Afrika.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited eier og driver varemerket "Investico".

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited og Value Bridge Single Member Investment Services S.A tilhører samme konsern. Value Bridge Single Member Investment Services S.A er regulert av Hellenic Capital Market Commission med lisensnummer 6/927/31-8-2021.

 

Advarsel om risiko: Forskjellskontrakter ("CFD-er") er et komplekst finansielt produkt av spekulativ karakter, og handel med dem innebærer en betydelig risiko for tap av kapital. Handel med CFD-er, som er et marginalt produkt, kan føre til tap av hele saldoen din. Husk at gearing i CFD-er kan være både til din fordel og ulempe. CFD-tradere eier ikke, eller har ingen rettigheter til, de underliggende aktivaene. CFD-handel er ikke egnet for alle investorer. Tidligere resultater er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Fremtidige prognoser er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Før du bestemmer deg for å handle, bør du nøye vurdere dine investeringsmål, ditt erfaringsnivå og din risikotoleranse. Du bør ikke sette inn mer enn du er forberedt på å tape. Sørg for at du fullt ut forstår risikoen forbundet med det aktuelle produktet, og søk uavhengig rådgivning om nødvendig. Les vår risikoinformasjon.

 

Regionale begrensninger: Faraz Financial Services (PTY) Limited tilbyr ikke tjenester i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller i visse andre jurisdiksjoner som USA, British Columbia, Canada og enkelte andre regioner.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited gir ikke råd, anbefalinger eller uttalelser i forbindelse med kjøp, beholdning eller avhending av finansielle produkter. Faraz Financial Services (PTY) Limited er ikke en finansiell rådgiver.

Hjelper tradere på alle nivåer

Handle CFD-er trygt på tvers av flere markeder i vårt banebrytende og transparente handelsmiljø.

Et stort utvalg av ressurser 300+
Giring opp til 1:500
Minimum innskudd $250

Opplev handelens avantgarde

Hos Investico streber vi etter å gi traderne våre de nyeste innovative verktøyene og ressursene, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og styrke ditt tradingspill.

  • Ingen provisjon
  • Flere handelskontoer som passer alle traderes behov
  • Over 300 CFD-aktiva, inkludert råvarer, aksjer, indekser og mange flere.
  • Få tilgang til tekniske og fundamentale analyser som grunnlag for dine handelsbeslutninger.

Bli med i Investico

Netthandel gjort enkelt med Investico Education-pakken

Designet for å styrke tradernes selvtillit gjennom en omfattende læringsopplevelse med ressurser og verktøy som er skreddersydd for tradere på alle nivåer.

Teknisk analyse

Den vil hjelpe deg med å få datadrevet innsikt i potensiell fremtidig markedsaktivitet og avdekke inngangs- og utgangsmuligheter.

Fundamental analyse

Den vil gi deg en bedre forståelse av de faktorene og hendelsene som påvirker kursutviklingen for et hvilket som helst aktivum, og hjelpe deg med å holde deg oppdatert og ta informerte handelsbeslutninger.

Demo-konto

Her kan du øve deg i et simulert miljø for å få handelserfaring og teste ut handelsteknikkene dine uten risiko.

Handle på en brukervennlig og toppmoderne plattform

Handle mens du er på farten eller logg inn på WebTrader, og få tilgang til markedsdata i sanntid, avanserte grafverktøy og et bredt utvalg av handelsinstrumenter.

Prøv Investicos plattform

Hjelper tradere på alle nivåer

Handle trygt på tvers av flere markeder med Investico. Vår høyeste prioritet er å gi deg førsteklasses service og et fullstendig transparent handelsmiljø.

Nyt godt av vår kundeservice

Trenger du hjelp? Besøk vårt hjelpesenter

Risikoadvarsel

Handel med Forex/CFD innebærer en høy risiko for kapitalen din på grunn av volatiliteten i det underliggende markedet. Disse produktene er kanskje ikke egnet for alle investorer. Derfor bør du forsikre deg om at du forstår risikoen og søke råd fra en uavhengig finansiell rådgiver med passende lisens.

% fullført

Betalingsmåter
For å gjøre et nytt innskudd må du først bekrefte kontoen din.
Filen din har blitt avvist. Ta kontakt med kundestøtte.
Jeg forstår

Kjære ${UserName},

Denne handlingen er ikke tilgjengelig for en demokonto.
Bytt til live-kontoen din, legg til penger og begynn å handle.

Sett inn penger på kontoen din

Denne delen er kun åpen for kunder, vennligst logg inn eller registrer deg.